donderdag 7 april 2016

MUJI

MUJI is een van mijn favoriete winkels. Het lijkt op de Hema en de Ikea, maar dan op z'n Japans. Ze verkopen er van alles: kleding, meubels, schoolspullen, home accessoires en nog veel meer. De ontwerpen zijn praktisch en zonder fratsen. MUJI is een afkorting van Mujirushi Ryohin. Dat geen-merk kwaliteit goederen betekent. Helaas is er nog geen MUJI in Nederland, maar de bestuursvoorzitter van MUJI hoopt zo snel mogelijk een MUJI te openen in Nederland. In Europa zijn er wel MUJI winkels. Als je wilt weten waar de MUJI winkels zitten click dan op deze link: http://muji.lu/1ZPElbv. Hieronder 5 artikelen die je zeker is zou moeten bekijken als je in een MUJI winkel bent.

1. Electric Kettle €79,95,-
Electric Kettle
Ben je nog opzoek naar een mooie, bijzondere waterkoker dan is dit zeker een aanrader.

2. White Cuckoo Clock €69,95,-
White Cuckoo Clock
Dit is een hele schattige koekoeksklok. Niet heel bijzonder maar omdat hij zo schattig is hoort hij toch in het lijstje thuis.

3. Aroma Diffuser €59,00,-

Dit is een apparaat dat licht geeft en waar mist met een geur uitkomt. Je kunt zelf in de winkel een geur uitkiezen. De geuren zijn wel apart maar ze doen mij denken aan Japan.

4. Shrink Wrap Scarf €9,95,-
Shrink Wrap ScarfShrink Wrap Scarf
Dit is een sjaal in een pakketje van 5 bij 5 cm. Hij is bij elkaar geperst en maakt hem als sjaal door hem in het water te doen. Ze hebben dit ook in de vorm van een T-shirt en jurk, maar die zijn niet online verkrijgbaar. we kennen zoiets ook in Nederland maar dan in de vorm van een klein handdoekje.

5. White Correction Pen €3,25,-
 White Correction Pen
Ben je opzoek naar de beste tipex van de wereld? Ja? Nou dan heb je hem hier. Een betere tipex heb ik nog nooit gebruikt!

Website MUJI: http://www.muji.com/de-en/

xxx Nika